Bagaimana Mempersiapkan Resep Yummy Dari Beef steak with black pepper sauce
Beef steak with black pepper sauce. Instead of cooking a large piece, Chinese prefer slicing the meat to make a quick stir-fry. Today I'd like to introduce a classic dish using steak as the main What makes a plate of black pepper beef stir-fry stand out, in my opinion, is the succulence, tenderness of the beef strips. Chinese Beef with Honey Black Pepper Sauce is one of my favourite dishes that I order at Chinese restaurants.
See Also: Chinese Black Pepper Beef Recipe. Steak dinners are perfect for a romantic meal for two or a monthly indulgent meal, and it is fast to prepare since they cook really quickly. I usually prefer my steak without thick sauces, but since it is a special occasion, I made our family's favourite black. Kamu dapat memasak Beef steak with black pepper sauce menggunakan 18 bahan - bahan dan 8 caranya. Berikut ini adalah cara membuatnya.
Bahan - bahan dari Beef steak with black pepper sauce
- Kamu memerlukan dari Bahan beef steak.
- Kamu membutuhkan dari Daging sapi.
- Kamu memerlukan 1 sdm dari Saori saus lada hitam.
- Kamu memerlukan 1/2 sdm dari kecap manis.
- Kamu membutuhkan 1/2 sdt dari Lada bukuk.
- Kamu membutuhkan 1 sdm dari Saori saus tiram.
- Kamu memerlukan dari Bahan saus lada hitam :.
- Kamu persiapkan 1/2 buah dari bawang bombay, potong memanjang.
- Kamu memerlukan 2 siung dari bawang putih, geprek dan cincang halus.
- Kamu memerlukan 1 sdm dari Saori saus lada hitam.
- Kamu persiapkan 1 sdm dari Saori saus tiram.
- Kamu memerlukan 1 sdm dari Kecap manis.
- Kamu persiapkan 1/2 sdm dari Tepung maizena, larutkan dalam 3 sdm air.
- Kamu membutuhkan secukupnya dari Air.
- Kamu persiapkan dari Bahan pelengkap :.
- Kamu memerlukan dari Saus sambal.
- Kamu memerlukan dari Kentang rebus atau kukus.
- Kamu membutuhkan dari Wortel rebus atau kukus.
Cook the tenderloin: Heat a cast-iron skillet large enough to hold the beef until it begins to visibly smoke. Season the steak on all sides with salt and pepper. Our version combines tender steak with bell peppers and onions in a savory black pepper-flavored sauce. Learn how to make the best restaurant-style stir-fry with velvety, flavorful beef using our kitchen-tested recipe.
Beef steak with black pepper sauce Cara memasaknya
- Marinasi daging sapi dengan saus lada hitam, saus tiram, kecap, dan lada bukum. Diamkan sampai meresap sekitar 15-20 menit.
- Panaskan panggangan dengan api kecil. Olesi dengan margarin atau minyak..
- Panggang daging yang sudah dimarinasi sampai matang. Gunakan api kecil agar matangnya menyeluruh..
- Sambil menunggu daging matang, buat saus lada hitam..
- Tumis bawang bombay dan bawang putih dengan sedikit minyak hingga layu dan harum..
- Masukkan saos lada hitam, kecap manis, dan saus tiram. Tumis sebentar lalu masukkan air secukupnya. Sekitar 1/2 gelas..
- Tunggu sampai agak mendidih dan masukkan larutan maizena. Aduk hingga mengental..
- Sajikan daging yang telah matang dengan saus lada hitam dan bahan pelengkapnya. Siap disajikan..
We discovered that in order to produce a stir-fry with velvety, tender beef normally only found in Chinese restaurants, we needed to choose the right cut of meat and treat it correctly. Add remaining crushed black pepper, beef broth, liquid collected from the cooked steak, cream and Worcester sauce. Simmer for few minutes and thicken the sauce with cornstarch Ladle black pepper sauce over the steak and serve immediately. Serve with plain Basmati rice and green salad. Black Pepper Beef - Easy Chinese stir-fry with beef, black pepper, and onion.