Cara Memasak Resep Lezat Dari Beef steak with blackpepper sauce
Beef steak with blackpepper sauce. Tender and succulent beef strips with a black pepper flavoured sauce, Chinese black pepper beef stir-fry can be made at home to a restaurant Take beef steak for example. Instead of cooking a large piece, Chinese prefer slicing the meat to make a quick stir-fry. Chinese Beef with Honey Black Pepper Sauce is one of my favourite dishes that I order at Here's all you need: Beef - rule of thumb for stir fries: if you'd serve it as steak, it's ideal for Copycat of restaurant style Chinese Beef with Honey and Black Pepper Sauce.
See Also: Chinese Black Pepper Beef Recipe. Steak dinners are perfect for a romantic meal for two or a monthly indulgent meal I usually prefer my steak without thick sauces, but since it is a special occasion, I made our family's favourite black pepper steak sauce. Cook the tenderloin: Heat a cast-iron skillet large enough to hold the beef until it begins to visibly smoke. Kamu dapat memasak Beef steak with blackpepper sauce menggunakan 19 bahan - bahan dan 12 langkahnya. Berikut ini adalah tutorial memasaknya.
Bahan - bahan dari Beef steak with blackpepper sauce
- Kamu membutuhkan dari Bahan.
- Kamu membutuhkan 150 gr dari daging sirloin.
- Kamu membutuhkan 3 siung dari bawang putih iris.
- Kamu membutuhkan Secukupnya dari italian herb.
- Kamu memerlukan dari Sdkt minyak.
- Kamu membutuhkan dari Wortel & buncis iris memanjang kukus.
- Kamu membutuhkan dari Kentang goreng (beli jadi).
- Kamu memerlukan dari Bahan sauce blackpepper.
- Kamu persiapkan dari Setengan siung bawang bombay iris memanjang.
- Kamu memerlukan 3 siung dari bawang putih cincang.
- Kamu memerlukan 1 sdm dari saus tomat.
- Kamu membutuhkan 1 sdm dari kecap manis.
- Kamu membutuhkan 1 sdm dari saus tiram.
- Kamu persiapkan 1 sdm dari kecap inggris.
- Kamu persiapkan dari Gula, garam, merica.
- Kamu memerlukan 1 sendok makan dari merica hitam, hancurkan.
- Kamu persiapkan dari Margarin u/ menumis.
- Kamu membutuhkan secukupnya dari Air.
- Kamu persiapkan secukupnya dari Maizena.
Season the steak on all sides with salt and pepper. Our version combines tender steak with bell peppers and onions in a savory black pepper-flavored sauce. Learn how to make the best restaurant-style stir-fry with velvety, flavorful beef using our kitchen-tested recipe. We discovered that in order to produce a stir-fry with velvety, tender beef normally only found in Chinese restaurants, we needed to choose the right.
Beef steak with blackpepper sauce Cara memasaknya
- Membuat sauce :.
- Panaskan margarin, tumis bawang putih & bawang bombay sampai layu.
- Masukan saus tomat, kecap, saus tiram, kecap inggris.
- Tambahkan air, masukan gula garam merica & lada bubuk.
- Tunggu mendidih, test rasa, kemudian kentalkan dgn maizena yg sudah dilarutkan dgn air secukupnya.
- Membuat steak :.
- Tuang sedikit minyak ke dlm teflon, tunggu panas, kemudian masukan bawang putih.
- Setelah bawang putih harum panggang daging.
- Setelah balikan pertama tambahkan margarin/butter dan italian herb.
- Panggang sampai matang.
- Kemudian tata sayuran kentang dan steak diatas piring, lalu siram dgn sauce blackpepper.
- Selamat mencoba :).
Add remaining crushed black pepper, beef broth, liquid collected from the cooked steak, cream and Worcester sauce. Simmer for few minutes and thicken the sauce with cornstarch solution. Arrange cooked steak on a plate with basmati rice. Black Pepper Beef - Easy Chinese stir-fry with beef, black pepper, and onion. If you love the taste and texture of caramelized onion, stir-fry it a little long so the beef (steak) soaks up all the.